Marketing Campagne Manager NL/DE (België - Antwerpen)

Antwerpen, Vlaanderen, Belgium · Campaign Management

Description

Ben jij een bezige bij en heb je interesse in Marketing? Wil jij mee consumenten over nieuwe producten enthousiasmeren? Wil jij deel uitmaken van een innovatief marketing bureau en werk je graag binnen een internationale omgeving?

The Insiders is een spraakmakend, jong marketing – communicatiebureau, gespecialiseerd in Word Of Mouth marketing: een snel groeiend medium binnen Influencer Marketing.

Wij activeren consumenten uit onze eigen online ‘Insiders’-community om nieuwe producten te ontdekken en om hun ervaringen on- en offline te delen.

We zijn actief in 25 landen, verspreid over Europa, US en Azië en werken voor verschillende klanten uit diverse sectoren, zoals Nestlé, Samsung, Philips, HP, Danone, L'Oréal, Mondelez, Coca-Cola etc…


Jouw Rol?

Als Campagne Manager zal jij online campagnes opzetten voor onze online community en die campagnes in goede banen leiden.

Je leert de knepen van het vak on-the-job waar je start met het opzetten van campagnes op de Belgisch/Nederlandse markt (NL) én je zal geleidelijk aan campagnes in onze Duitse markt opnemen.

Je werkt heel nauw samen met het lokale team in Duitsland en je bent samen verantwoordelijk voor het succesvol opzetten van campagnes. Tegelijk vorm jij een spreekbuis voor het lokale Duitse team naar het hoofdkantoor te Antwerpen.

Als Campagne Manager ben je dagelijks bezig met:

Requirements

Benefits

Apply for this job